ONZE GARANTIE

De carrosserieën die de norm toepassen gedefieniëerd door deze internationale organisatie, bezorgen volgende garantie:  
1. De werken werden uitgevoerd volgens de kunsten van een "Maître carrosier'.
 
2. In het geval dat er een interventie onder garantie moet uitgevoerd worden op al eerder herstelde stukken of vervangen stukken, zal de vervanging of de herstelling gratis uitgevoerd worden en zonder extra kosten tijdens de hele periode van de garantie.
 
3. De verleende garantie is gelinkt tot een Garantiefonds dat tussenbeide komt in het geval het bedrijf Eurogarant niet antwoordt aan zijn verplichtingen.
 
4. U hebt het recht om zonder extra kosten de herstellingen gratis te laten controleren, wanneer u het wenst, binnen de 2 jaar na de facturatiedatum en dat bij het bedrijf dat de herstellingen uitgevoerd heeft.
 
5. Het bedrijf die de garantie toekent neemt dezelfde normen over dan die van de constructeur voor de uitgevoerde herstelling en geeft een garantie van minimum 2 jaar, met uitzondering voor onderdelen die vervangen werden met een andere garatieperiode gegeven door een andere fabrikant
Diensten
Garantie
Over ons

CARROSSERIE AIRPORT CARS

Contacteer ons
Tot uw dienst sinds 1991
 
20 jaar ervaring. Kleine, flexibele, polyvalente, bekwame en gemotiveerde structuur.  Een snelle, doeltreffende en verantwoordelijke indienstneming met een carrosserie dat oog heeft voor de evolutie van de automobiele sector.
Welkom
 Sitemap | Carrosserie Airport Cars
FR | NL