DE VOORSTELLING

GESCHIEDENIS VAN DE ACTIVITEIT
 
We begonnen in 1991 de verbouwingswerken om de zaak om te bouwen tot een plaats voor automobiele carrosserie. Het gebouw van 1.200m2 voor professioneel gebruik, dat door de eigenaar als Volkswagen agentschap gedurende vele jaren werd gebruikt, vereiste aanpassingen in engineering voor de plaatsing van de verfcabine alsook voor de plaatwerkzadels.
 
ECONOMISCHE ONTWIKKELING
 
Zaventem heeft het voordeel dat de meeste leasing-, luchtvaart- en transportmaatschappijen zich daar centraliseren. Grote commerciële en administratieve activiteiten zijn rond Zaventem geconcentreerd. Ons klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit bedrijven rond  Zaventem. De meeste van onze klanten werken met ons sinds het begin van de activiteit. Wij zijn door verschillende verzekeringsmaatschappijen erkend . Concessiehouders, garages en taxibedrijven maken ook gebruik van onze diensten.
 
AARDRIJKSKUNDE
 
De gemeente van Zaventem ligt aan de rand van de stad Brussel. De toegang tot Brussel en de omgeving van Zaventem (Leuven en Waver) is eenvoudig bereikbaar (zie kaart).
 
SOCIALE SITUATIE
 
In het begin van de activiteit, telde de carrosserie 3 werknemers. Nu gaan we aan de slag met 5 werknemers, 1 administratieve ambtenaar  en 1 gedelegeerde administrateur.  
 
INVESTERING
 
De normen EUROGARANT bieden controle op de conformiteit van onze apparatuur aan en zullen belangrijke investeringen in de toekomst  brengen.
 
AGGREGATIE
 
De carrosserie voldoet aan de normen van de technische kwaliteit. Daarom geniet Carrosserie Airport Cars van de samenwerking van verzekeringsmaatschappijen en bedrijven die een belangrijke wagenpark hebben.
 
ECOLOGIE
 
We hebben de verantwoordelijkheid als ondernemer te spreken en te handelen met respect voor ons milieu. Dit gebeurd in onze carrosserie door het sorteren van onze afval en gebruikte producten, maar ook door de professionele normen streng te volgen.