Overzicht

WELKOM IN HET ATELIER

Voorstelling
- goedgekeurd door verzekering
- goedgekeurd door leasemaatschappijen
- goedgekeurd door eurogarant
 
Ligging
Steenokkerzeelstraat 159
1930 Zaventem
België
 
Contact
Tel. : +32(2)725.76.53
E-mail : info@airportcars.be
 
Openingsuren
maandag tot vrijdag van 8.00 tot 17.00
 
Meer dan 25 jaar beroepsbezigheid...
 
We besloten om onze activiteiten in 2018 te combineren in een enkele entiteit in de Carrosserie Rennen-garage aan de Steenokkerzeelstraat 159 in 1930 Zaventem, om zich beter aan te passen aan moderne technieken en de evolutie van voertuigen.  De 20 jaar aan ervaring, motivatie en knowhow van ons team staat ons toe een verzorgd en snel kwalitatief werk te leveren voor al onze herstellingen en carrosseriewerken op uw voertuig eender welk merk.
 
Polyvalente en bekwame structuur...
 
De geleverde expertise vertaald zich in de verschillende beschikbare diensten zoals de demontage, plaatijzerwerk, voorbereiding, het verven, de montage en ook de afwerkingen ! Maar ook in het herstellen van oldtimers, echte passie en knowhow ontwikkeld door ons team.
 
Een snelle en verantwoordelijke behandeling ...
 
Buiten de herstellingen, plaatsen we gratis vervangingswagens ter uw beschikking.  We laten u genieten van een gratis offerte en we worden gesteund door de verzekeringskantoren
Diensten
Garantie
Over ons

CARROSSERIE AIRPORT CARS

Contacteer ons
Om u beter van dienst te zijn
 
Tot uw dienst sinds 1991, hebben we besloten om vanaf 2018 onze activiteiten samen te voegen tot één entiteit in de Carrosserie Rennen-garage. Een snelle, doeltreffende en verantwoordelijke indienstneming met een carrosserie dat oog heeft voor de evolutie van de automobiele sector.
Welkom
 Sitemap | Carrosserie Airport Cars
FR | NL